Kuittirumbasta eroon eTasku-älypuhelinsovelluksella

Tilitoimistomme on ottanut käyttöön uuden, aikaasi säästävän vaihtoehdon käteis-, pankki- ja luottokorttikuittien toimittamiseen. Jatkossa voit halutessasi toimittaa meille kuitit eTasku-älypuhelin-sovelluksella, joka helpottaa huomattavasti kuukausittaista kuittirumbaa.

Alla olevasta, noin minuutin mittaisesta YouTubevideosta saat hyvän yleiskuvan siitä, miten eTasku toimii.

eTasku-sovelluksen käyttäminen on yksinkertaista. Ostotapahtuman jälkeen avaat vain puhelimestasi eTaskun ja nappaat tositteesta valokuvan. eTasku tallentaa, varmuuskopioi ja lähettää tositteen tilitoimistoomme yhdellä napinpainalluksella. eTaskun käyttöönotto on helppoa, ja se kestää vain kaksi minuuttia. Voit ottaa sovelluksen kuukaudeksi ilmaiseen testikäyttöön osoitteessa

http://www.etasku.fi/tilitoimistot/deebetti

eTaskun asiantuntijat ovat vielä yhteydessä teihin testijakson aikana. Mikäli olette tyytyväisiä eTaskuun ja haluatte jatkaa sen käyttöä testijakson jälkeen, palvelun hinta yrityksellenne on tuolloin vain 4,90 € +alv kuukaudessa/käyttäjä.

eTasku on ladattavissa kaikille älypuhelimille. Käyttöönotto on helppoa!

Terveisin
eTasku ja Deebetti Oy

asiakaspalvelu@etasku.fi
040 500 4506

etasku-pelastaa-yrittajat-kuittirumbalta